Afyonkarahisar siyasetinin güçlü isimlerinden olan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir bugün AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylığına başvurusunu yapacak. Ocak ayı içerisinde yapılan Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyen, Mart ayında yapılan  S.S. 20. Bölge (Konya-Afyonkarahisar-Eskişehir-Aksaray-Karaman) Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği’nin 2021-2022 yılları birleştirilmiş, 49.Olağan Seçimli Genel Kurulunda yönetim kurulu üyesi seçilen, 2021 yılında Yılın Ahisi seçilen, Afyonkarahisar Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) eski Şube Başkanı Mahmut Emin Birliktir 26 yıl boyunca ise Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevinde bulundu.

SESİNİZ KULAĞINIZ OLACAĞIM

Siyasette büyük bir tecrübeye sahip olan 27 yıldır Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı, 13 yıl Tüm Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanlığı,  10 yıl Belediye Başkan Vekilliği,  Meclis üyeliği, Trafik Komisyon Başkanlığı, Kent Konseyi Başkanlığı gibi çeşitli alanlarda başkanlıklar yapan Mahmut Emin Birliktir bugün kalabalık bir esnaf topluluğu ile AK Parti İl Binasına giderek aday adaylığı başvurusunu yapacak. Birliktir, “Esnaf ve sanatkarımızın Ankara’da, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sesi ve kulağı olmak için aday adayı olduğunu söyledi.

Birliktir bugün saat 16.30'da Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin 2. Küçük Sanayi Sitesi'ndeki binası önünde il içi ve il dışından esnaf temsilcilerinin katılımı ile basın açıklamasında bulunulacak. Birliktir saat 18.30'da ise AK Parti İl Başkanlığı'na aday adaylığı müracaatında bulunacak.>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim