İYİ Parti Hukuk-Seçim İşleri ve Parlamento ile İlişkiler Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun ODAK’a özel açıklamalarda bulundu. Partinin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in Hukuk ve Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcılığını yürüten Milletvekili Olgun’a yeni Genel Başkan Dervişoğlu tarafından yeni bir görev daha verildi. Olgun’a Parlamento ile İlişkiler Başkanlığı görevi de verildi.

Olgun

ALLAH UTANDIRMASIN

Yeni görevini değerlendiren Milletvekili Olgun, “Demek ki iyi ve başarılı çalışmalar ortaya koymuşuz ki Genel Başkanımız bize yeni bir görev daha verdi. Bizde durmadan yorulmadan gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için gereken gayret ve çaba içerisinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah utandırmasın inşallah. Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu'na teşekkür ediyor; Başkanlık Divanında görev alan çok değerli Başkanlarıma görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Partimize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

İKTİDAR KAN KAYBEDİYOR

İYİ Parti’nin tek hedefinin iktidar olmak olduğunu dile getiren Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, “İktidardaki kan kaybı son sürat devam etmektedir. Bizde merkez partisi olarak iktidara talibiz. Biz iktidara geleceğiz. Bazı arkadaşlarımız bu söylediklerimize inanmasa da biz iktidar olacağız. Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu liderliğinde hedefimize doğru koşar adım ilerliyoruz” dedi. ODAK ÖZEL HABER/Ahmet IŞIK

Dünyanın en güzel motokros parkuru Afyon’da! Dünyanın en güzel motokros parkuru Afyon’da!

Kaynak: GAMZE KOÇAK