Türkiye yerel seçim hazırlığına doğru giderken partilerdeki istifalar da siyaset gündeminde yerini koruyor. İYİ Partili Belediye Meclis üyeleri Bekir Lafçı, İrfan Özsandık ve Abdullah Hocaoğlu’nun partisinden istifa etmesinin ardından Hasan Akyalçın’dan açıklama geldi.

GÖREVİMİ SONUNA KADAR YAPACAĞIM

Halk Günü toplantısında konuşan Köksal; Vatandaşlardan tek bir şey istedi! Halk Günü toplantısında konuşan Köksal; Vatandaşlardan tek bir şey istedi!

Basın gündeminde istifa edeceğine dair haberlerin yayınlanmasının ardından açıklamada bulunan İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Akyalçın, ‘’Bir kaç gündür basının gündeminde yer alan Meclis Üyeleri istifaları konusu ile ilgili, sizlerle birlikte öğrendiğim konu hakkında hiçbir bilgim olmayıp, tüm yazılanların bilgim ve görüşüm dışında olmasından dolayı bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım, seçmenimizin vermiş olduğu oylar ile seçilmiş olmanın sorumluluğu içerisinde olduğumdan ve seçmenimize olan saygımdan dolayı, partimden ve Meclis Üyeliği görevimden istifam söz konusu değildir. Belediye Meclisinde bağlı bulunduğum partimi, İYİ Parti”yi temsil etmeye devam edeceğimi ve görevimi süresi sonuna kadar yapacağımı bildiririm’’ ifadelerini kullandı. N\S

Editör: Nurbanu Soy