Hakkındaki iddialarla bilinen Bolvadin eski Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ın geçtiğimiz yerel seçimlerde hüsrana uğramasının ardından nerede ne şekilde ve nasıl görev bulacağı soru işaretlerine neden oldu.

Bir papaz eksik... Bir papaz eksik...

Bolvadin’de bir önceki dönemde adı pek çok iddiayla anılan Fatih Kayacan’ın seçimi kaybederek görevi bırakmasının ardından farklı bir noktada görev alıp almayacağı merak konusu olmuştu. Kulislerde bu yönde yankılanan bir iddianın ise ortalığı karıştırdı. İddiaya göre eski Başkan Kayacan’ın Diyanet bünyesinde görevlendirilmek istediği ifade edildi.

Başkanlığı döneminde Bolvadinli muhtarlar ile zıt düşen vatandaşların pek çoğuyla çeşitli nedenlerle mahkemelik olduğu bilinen Kayacan’ın Diyanet gibi önemli ve insan odaklı bir kurumda görevlendirilmesi durumunda çeşitli problemler oluşabileceği düşüncesi kamuoyu tarafından ortaya atılırken, görevlendirmenin olup olmayacağı da merak konusu oldu. 

Bolvadin eski Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ın, Diyanet bünyesinde görevlendirilmek istemesine bazı Bolvadinliler tepki göstererek, "Kazansan da kaybetsen de sorun yok… AK Partili isen her şartta koltuk garanti!" dediler. 

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER