Başarısıyla hem okulunda hem de şehirde gurur kaynağı olan genç öğrenciye, Afyonlu bir mobilya ustası tarafından el emeğiyle hazırlanan özel bir rahle hediye edildi.
EL EMEĞİYLE HAZIRLANAN ÖZEL HEDİYE
Afyon Lisesi öğrencisi Sami Yusuf Atalık’ın elde ettiği bölge birinciliği, kentte büyük sevinçle karşılandı. Öğrencinin başarısı eğitim camiasında takdir toplarken, bu başarıya duyarsız kalmayan bir mobilya ustası anlamlı bir jestle gündeme geldi. Afyon Lisesinin mobilya işlerini yürüten ve isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever usta, genç öğrencinin başarısından etkilenerek tamamen kendi el emeği ve göz nuruyla özel bir rahle tasarladı. Günler süren çalışmanın ardından hazırlanan rahle, öğrenciye takdim edildi.
“GENÇLERİN MANEVİ DEĞERLERLE YETİŞMESİ ÖNEMLİ”
Hediyeyi takdim eden usta, gençlerin milli ve manevi değerlerle yetişmesinin önemine dikkat çekerek Sami Yusuf Atalık’ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Afyon Lisesi yönetimi de yapılan bu anlamlı jestten dolayı teşekkür ederek, “Öğrencimizin başarısıyla gururlanıp el emeğiyle böyle kıymetli bir hediye hazırlayan ustamıza şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.



