Milli Eğitim Bakanlığınızca, öğrencilerin gelişimini takip etmek, müfredatın işlenmesinde okulların arasında bütünlük sağlamak ve uygulama birliği oluşturmak amacıyla bu yıl ilk kez ortaokul 6. sınıfların “Türkçe” ve “Matematik dersleri ile lise 9. sınıfların “Türk Dili ve Edebiyatı” ve “Matematik” derslerinin ikinci yazılı sınavlarını “ülke genelinde ortak sınav” olarak düzenleme kararı alındı.

İş Hayatında Kadınların Deneyimleri ve İlham Veren Başarı Öyküleri! İş Hayatında Kadınların Deneyimleri ve İlham Veren Başarı Öyküleri!

Bu kapsamda, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar ve Fatih Akçil, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerinin katılımıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda 2023-2024 eğitim öğretim yılı ortak sınavları ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Ayrıca, toplantıda Afyonkarahisar genelinde okul güvenliği ve taşımalı eğitim kapsamında olan okulların durumları hakkında bilgi alış verişi yapıldı.

Toplantı, diğer gündem maddelerinin görüşülmesi, iyi dilek ve temennilerin sunulması ile sona erdi. G/A