Milliyetçi Hareket Partisi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Doubletree by Hilton Otel’de program düzenledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde MHP’nin merak edilen Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı için net açıklamalarda bulundu.

MHP'nin adayı belli oldu

ADAYLARIMIZI AK PARTİ’YE GÖRE BELİRMEDİK

Milliyetçi Hareket Partisi olarak adaylarını AK Parti’nin adaylarına göre belirlemediklerinin altını çizen İl Başkanı Kahveci, ‘’Kim çıkarsa çıksın biz adayımızı kesin olarak açıklayacağız. Yani AK Parti açıklanacak sonra biz açıklanacağız diye bir şey yok. Bizim adayımız belli. Bizim adayımız Afyonlu, genç, dinamik, siyasete bulaşmamış, olgun bir insan. Bizde şöyle bir töre var, sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin açıklamadığını biz açıklamayız. Çalışır hazırlanır bekleriz. Bu AK Parti ile alakalı bir pozisyon kesinlikle değil. AK Parti siyasi yapısı itibari ile farklı bir parti, biz farklı bir partiyiz. Ama bizim adayımız var, inşallah biz bu seçimi alacağız’’ dedi.  

MHP'nin adayı belli

MHP’nin Kızılcahamam Kampı Başladı! MHP’nin Kızılcahamam Kampı Başladı!

Geçtiğimiz dönem İYİ Parti’den belediye başkan adaylığını koyan ancak bu yıl AK Parti rozeti takan Mahmut Koçak’a da değinen Kahveci, ‘’Mahmut Koçak hala AK Partili mi bilmiyorum ama biz de değil. Yarın nerede olur onu da bilemiyorum ama Milliyetçi Hareket Partisi’nde olmayacağı kesin’’ diye konuştu.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ