CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Avrupa Konseyi Başkanı António Costa ile görüşemediğine dair açıklamalarının yer aldığı video, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan tarafından sosyal medya hesabından paylaşılarak eleştirildi. Milletvekili Arslan, Özel’in Brüksel ziyaretine yönelik değerlendirmelerine ironik bir dille yanıt verdi.

“GÖRÜŞME İMKÂNI BULAMAMAMIZ KABUL EDİLEMEZ”

Bu Şartları Taşımayan Firmalar Başvuramayacak: Afyon’da Şarta Tabi Kesim Teklifleri O Tarihte Alınacak!
Bu Şartları Taşımayan Firmalar Başvuramayacak: Afyon’da Şarta Tabi Kesim Teklifleri O Tarihte Alınacak!
İçeriği Görüntüle

Paylaşılan videoda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Konseyi Başkanı António Costa’ya kişisel olarak saygı ve hayranlık duyduğunu belirterek, çiftçilerle dayanışma açısından yapılan ziyaretin önemli olduğunu söyledi. Ancak Özel, böylesine kritik bir gündemde yalnızca açılış konuşması yapılıp toplantının terk edilmesini ve bire bir görüşme imkânı bulunamamasını kabul edilemez olarak nitelendirdi. Özel, benzer toplantılarda başbakan ve bakanların konuşmalarını yaptıktan sonra hızla salonu terk ettiğini ifade ederek, bu durumun karşılıklı değerlendirmelerle geçiştirildiğini dile getirdi.

“BİR MEKTUP DAHA YAZIVERSEN”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan ise söz konusu videoyu paylaşarak, Özgür Özel’in daha önce “Bir mektupla Eurofighter işini çözdük” açıklamasını hatırlattı. Milletvekili Arslan, Özel’in Brüksel’e gitmesine rağmen hayranlık duyduğunu ifade ettiği Avrupa Konseyi Başkanı António Costa ile görüşemeden dönmesini eleştirdi. Paylaşımında ironik bir üslup kullanan Milletvekili Arslan, “Bizim memlekette çözüm belli aslında… Bir mektup daha yazıversen” ifadelerine yer vererek, Özel’in açıklamalarına tepki gösterdi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ