TBMM Divan Katip Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi’nin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Yurdunuseven, kararname kapsamında Afyonkarahisar’a atanan vali yardımcıları ve kaymakamlara hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevlerinde başarılar temennisinde bulundu.

YENİ ATANAN İSİMLERE BAŞARI MESAJI

Yurdunuseven açıklamasında, Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevine atanan Atıf Çiçekli ve Lütfullah Göktaş’ın yanı sıra Sandıklı Kaymakamlığına Batuhan Bingöl, Emirdağ Kaymakamlığına Adem Topaca, Hocalar Kaymakamlığına Yaşar Şimşek ve Dinar Kaymakamlığına Mehmet Naim Akgül’ün atandığını hatırlattı. Milletvekili Yurdunuseven, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında ilimize atanan Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevine atanan Atıf Çiçekli ve Lütfullah Göktaş’a, Sandıklı Kaymakamlığına atanan Batuhan Bingöl’e, Emirdağ Kaymakamlığına atanan Adem Topaca’ya, Hocalar Kaymakamlığına atanan Yaşar Şimşek’e ve Dinar Kaymakamlığına atanan Mehmet Naim Akgül’e yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

GÖREV YERİ DEĞİŞENLERE TEŞEKKÜR

Afyon’da bir kasabaya girdiler, çıkamadılar!
Afyon’da bir kasabaya girdiler, çıkamadılar!
İçeriği Görüntüle

Görev yerleri değişen vali yardımcıları ve kaymakamlara da teşekkür eden Yurdunuseven, “Ayrıca görev süreleri boyunca ilimize ve ilçelerimize sundukları değerli hizmetlerden dolayı görev yeri değişen Vali Yardımcılarımıza ve Kaymakamlarımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki görevlerinde üstün başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Yapılan atamaların Afyonkarahisarımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Gamze Karabulut