Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28. Yasama Dönemi'nin ikinci devresi kapsamında Meclis Başkanlığı ve Başkanlık Divanı seçimleri tamamlandı. Seçimlerin ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un başkanlığında Başkanlık Divanı'nın ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Gtk Nva3A8 A Acl T4

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi İbrahim Yurdunuseven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda toplantıya ilişkin bilgi verdi. Milletvekili Yurdunuseven, “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 28’inci Yasama Döneminin İkinci Devresi için yapılan Meclis Başkanlığı ve Başkanlık Divanı seçimlerinin ardından, Başkanlık Divanının ilk toplantısını TBMM Başkanımız Sn. Numan Kurtulmuş’un başkanlığında gerçekleştirdik. Milletimize ve Gazi Meclisimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Semih Saylık babasını yalnız bırakmadı
Semih Saylık babasını yalnız bırakmadı
İçeriği Görüntüle

Gtk Nva U W A A Agzrb

Toplantıda, yasama sürecinin etkinliği ve verimliliği için yeni dönemde izlenecek yol haritası üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaynak: GAMZE KARABULUT