1 Ağustos tarihinde gerçekleşen belediye meclis toplantısında ulaşıma yapılan zammın çevre illere göre en uygun taşıma ücretinin ilimizde yapıldığını belirten Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, ulaşıma yapılan zammın tüm meclis üyelerinin kararı ile oy birliği ile alındığını ifade etti.

81 ildeki emekliye ucuz otomobil piyangosu! Yarı yarıya düştü! 81 ildeki emekliye ucuz otomobil piyangosu! Yarı yarıya düştü!

Karataş, “Akaryakıta ve diğer giderlere gelen zamlardan sonra şoför esnafımız geçimini zor sağlamaktadır. Bu durum esnafın gelirlerini olumsuz yönde etkilemektedir. Ulaşımda kullanılan yakıt fiyatlarının ve diğer giderlerin artması birlikte, şoför esnafımız sıkıntısı yaşamaktadır. Belediye meclis toplantısına bizzat kendimde katıldım. Belediye meclisinin almış olduğu kararla ulaşıma zam yapıldı. İlimizde yapılan zammın çevre illere göre değerlendirildiğinde Afyon olarak en uygun taşıma biz yapmaktayız. Belediye meclisinde ulaşıma yapılan zam, tüm meclis üyelerinin kararı ile oy birliği ile alındı. Minibüs zammı içinde bugün Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği’ne yazılı talepte bulunacağız. Cuma günü Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sn. Cengiz Üstün başkanlığında toplanacak olan fiyat tespit komisyonundan sonra netleşecektir” dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

 

#zam #otobüs #fiyat #esnaf #şöför #afyon #afyonkarahisar #odakgazetesi #ibrahimkarakaş #mehmetzeybek

Editör: TE Bilisim