Transfer çalışmaları kapsamında takıma katılan yeni oyuncular için düzenlenen imza töreninde konuşan HES İlaç Afyonspor Kulüp Başkanı Erkan Çelik, Afyonkarahisar’a şampiyonluk getireceklerini dile getirdi.

“YOLCULUĞUMUZUN SONU ŞAMPİYONLUK OLACAK”

Kulüp Başkanı Çelik, “Kulüp yöneticisi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren fedakarca elimizden gelen tüm imkanları ortaya koyarken Afyonkarahisar halkından maddi ve manevi anlamda desteklerini esirgememelerini istiyoruz” dedi.

Mehmet Alaeddinoğlu, Süheyl Çetin ve Muhammet Enes Erdem’i kadrosuna dahil eden mor beyazlı takımın hedefinin büyük olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, “4 oyuncuyu daha kadromuza katacağımızı ifade etmiştik. Bugün daha önce anlaşıp kadromuza kattığımız Ergin Keleş ile 3 yeni transferimiz için imza töreni düzenledik. Kadromuza kattığımız oyuncularımız ile aramıza katılacak olan bir oyuncumuz daha var kulübü ile bonservisi konusunda görüşmeler sürüyor. Anlaşma sağlanması durumunda kadromuza katarak inşallah yolculuğumuzun sonu şampiyonluk olacak” diye konuştu.

“BİR DESTEK ALAMADIK”

Kulübün yeni sezon öncesinde anlaştığı bir sponsor firma bulunmadığına dikkat çekerek şehrin desteğini beklediklerini ifade eden Başkan Çelik, “Yeni sezon için yaptığımız bazı görüşmeler olmasına karşılık Afyonkarahisarlı firmalardan kulübümüze gerek sponsorluk gerekse stadyum reklamı anlamında bir destek alamadık. Bu sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedeflerken şehrin de desteğini bekliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesaisine biraz ara verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan mesaisine biraz ara verdi!

Mevcut kadronun şampiyonluk için yeterli olmadığı yönünde yapılan eleştirilere de yanıt veren Başkan Çelik, “Yaptığımız transferleri eleştirenler elbette olabilir ancak şu bilinmeli ki para = başarı değildir biz bunun bilincindeyiz. Yaptığımız transferler de son derece iyi transferler. İnşallah sezon bittiğinde şehre şampiyonluğu getirerek kanıtlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

“BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Mor beyazlı takıma dahil olan yeni oyuncular gerçekleştirilen basın açıklamasında duygularını ifade ettiler.

Enes Erdem, "Öncelikle burada olduğum için çok muyluyum. Afyonspor çok büyük bir camia, Afyonspor için elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz. Şampiyonluk yolunda en iyi şekilde ilerleyeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Kastamonu’da forma giyen Ergin Keleş ise duygularını şöyle ifade etti, "Buraya geldiğim için ve bu ekibin içerisinde olduğum için gerçekten çok mutluyum. Ben dahil bir çok yeni oyuncu var takıma katılan. Şunu çok net söyleyebilirim, oyuncu grubunda genç oyuncu ağırlıklı bir kadromuz var ve bu çocukların gördüğüm kadarıyla hepsi sahip oldukları ne varsa vermeye çok hevesliler. Herkes şampiyonluk istiyor. Bizler ilk aşamada maç kazanmaya bakacağız. Kazanabildiğimiz kadar maç kazanacağız."

Mehmet Alaeddinoğlu, "Takımımız genç ve istekli bir takım, yeni bir oluşum var burada ve bizler de bu oluşumun içerisinde olduğumuz için mutluyuz. İnşallah Afyon'a yararlı olmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Süheyl Çetin, "Burada gerçekten çok güzel bir şehir takımı var, ben de burada olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Bu sene yeni bir oluşuma katıldığımızın farkındayız, bizler de Afyonspor'u en iyi yerlere getirebilmek için en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz" dedi. >>HABER: NURBANU SOY

 

 

#erkançelik #afyonkarahisar #odakgazetesi #spor #güncel #afyonspor #hesilaç

Editör: TE Bilisim