Bankalar tarafından promosyon ödemelerinde çığır açıldı desek yeridir. Emekli promosyonlarıyla ilgili bankalar arası rekabet devam ederken gelen bir açıklama da dikkat çekti. Halkbank, şuanda en yüksek promosyonu veren bankalar arasında yer almayı başardı. Promosyon yarışında ön plana çıkan Halkbank tarafından verilen bu parayı almak için siz de o şartı karşılamanız gerekiyor. İşte, detaylar…

Bildiğiniz gibi Türkiye’de hem kamu bankaları hem de özel bankalar promosyon ödemesi yapmaya devam ediyor. Yapılacak promosyon ödemeleriyle ilgili detaylar araştırılırken aynı zamanda Halkbank tarafından verilecek olan promosyon ödemesi gündeme bomba gibi düştü. Bu promosyon ödemesinden faydalanmak için tek şartı karşılamanız gerekiyor. Bu şartı karşıladığınız takdirde siz de bu ödemeden faydalanabileceksiniz. 

Halkbank, 32.875 TL Para Veriyor!  

Halkbank tarafından yapılan açıklama kapsamında bir kuruma 32.875 TL promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. Hal böyle olunca da en yüksek promosyon veren bankalar arasında ilk sıraya Halkbank oturdu. 

Genç çiftler evlenebilmek için bakın neye koştu? Genç çiftler evlenebilmek için bakın neye koştu?

Bildiğiniz gibi emekli vatandaşlara verilen promosyon ödemeleri harici Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından da promosyon anlaşmaları devam ediyor. Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleyle promosyon oranı belli oldu. Halkbank ile yapılan anlaşma sonucunda üç yıllık anlaşma için 32.875 TL ödeme yapılacağına karar verilmiştir. Bu ödemeden sadece Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışma gösteren kişiler faydalanacaktır. Halkbank web sitesine giriş yaparak siz de promosyonla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN