Ekonomik sıkıntılarla boğuşan vatandaşların yanında olmak amacıyla, acil nakit ihtiyacı olanlara yönelik devlet desteği devam ediyor. İhtiyacı olan vatandaşlar için 10 bin TL nakit desteği veriliyor. En az 10 bin TL, en fazla ise 25 bin TL nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, belirlenen şartları karşıladıklarında ödemeyi alabiliyorlar.

Günümüzde artan enflasyon ve yükselen yaşam maliyetleri nedeniyle geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar için faizsiz kredi seçenekleri de sunuluyor. İhtiyaç kredisi almak isteyenler, belirtilen bankalara başvurarak faizsiz kredi imkanından yararlanabiliyorlar. İşte faizsiz ihtiyaç kredisi veren bankalar ve detayları:

Denizbank: 3 ay vadeli 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi ve 6 ay vadeli 10 bin TL için %1,99 faiz oranıyla ek kredi imkanı sunuyor.

Enpara: 4 ay vadeli 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi veriyor.

Ticaret Bakanlığı Açıkladı... Ticaret Bakanlığı Açıkladı...

Akbank: 6 ay vadeli 20 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi sağlıyor.

QNB Finansbank: 6 ay vadeli 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi ve 3 ay vadeli 10 bin TL nakit avans imkanı sunuyor.

Türkiye İş Bankası: 3 ay vadeli 20 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi veriyor.

Garanti BBVA: 3 ay vadeli 15 bin TL nakit avans ve 6 ay vadeli 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi sunuyor.

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, belirtilen bankalara başvurarak faizsiz kredi imkanından yararlanabilirler. Ayrıca, 10 bin TL nakit desteği için başvuru yapmak isteyen vatandaşların belirli şartları yerine getirmesi gerekmektedir. 

Kaynak: AHMET SARLIK