Basın toplantısında konuşan Milletvekili Aday Adayı Satılmış, "Z kuşağı diye adlandırdığı ve toplumun itibarsızlaştırdığı gençler, deprem bölgelerinde yaptığı çalışmalarla ön plana çıktılar ve ellerinden geleni yaptılar. Biz gençler siyasette daha fazla var olmalıyız. Kadınlar siyasette daha fazla var olmalı. Ülkenin yüzde 49'unu erkekler yüzde 51'i kadınlar oluşturuyorsa, bizde mecliste erkekler kadar çoğunlukta olmalıyız" dedi.

"EN İYİ BEN HAKİM OLACAĞIM"

Gençlerin halinden yalnızca gençler anlayabilir diyen Aday Adayı Satılmış, "Gençlerimizin sorunlarına gençler olarak en iyi biz ışık tutacağız. Bu parola ile yola çıkıyoruz. Gençlerin eğitimde yaşadığı sıkıntıları ben de yaşadım. Bu nedenle gençlerin sorunlarına en iyi ben hakim olacağımı düşünüyorum. Son zamanlarda çiftçilik hayvancılık çok sıkıntılardan geçti. Ben de bir köylü çocuğu olarak hala kasabam da ikamet ediyorum bu nedenle yaşanan sıkıntılara bizzat şahit olabiliyorum. Verilen hibe desteklerine, gübra fiyatlarına, yakıt fiyatlarına hakimim. Ve bizim gençler olarak birşeyler yapmamız gerekiyor. Basın mensubu olarak, sizler Türkiye'deki basın özgürlüğünü benden daha iyi bilirsiniz. Meslekte yıllarını vermiş tecrübeli meslektaşlarımsınız. Basın özgürlüğü alanında 180 ülkede 149.sıradayız. Bunun için birşeyler yapmamız lazım. Özellikle belirtmek isterim ki, bu süreçte  benim sizin desteğinize çok ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.
Basın toplantısı İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış'ın basın mensuplarının sorularını cevaplamasının ardından sona erdi. HABER: NURBANU SOY

Editör: TE Bilisim