Yeniden Refah iktidarında devlet bütçesinin mutlaka denk bütçe olarak organize edileceğini belirten Çetinel“Sadece bakanlıklar ve hükümet değil, bütün kamu kuruluşları ve belediyeler denk bütçe yapmak zorunluluğuna tabi tutulacak. Kimse gelirinden daha fazla harcama yapamayacak. Devletin bankalara gereksiz yere faiz ödemesinin önüne geçmek için yeniden havuz sistemi, yeniden kamu tek hesabı hayata geçirilecek” diyerek ekonomiyle alakalı ipuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

Milli kaynak paketleriyle kaynak oluşturacaklarını belirten İl Başkanı Çetinel “Biz milli kaynak paketlerimizle kaynak üreteceğiz. Dar gelirli milyonlara kaynak aktarılacak. Milyonlarca işsize iş ve istihdam imkânı oluşturacağız. Erbakan Hocamızın ağır sanayi hamlesinden tam 45 sene sonra yeniden topyekûn üretim, istihdam, ihracat, sanayi ve yüksek teknoloji hamlesini başlatacağız. 10 milyon işsizimize, 1 buçuk milyon diplomalı işsizimize iş, istihdam imkânı oluşturacağız” dedi.

İKTİDAR YOLU GÖRÜNÜYOR

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel hafta sonu yapılan İstanbul İl Kongresini değerlendirerek iktidar yolunun Yeniden Refah için göründüğünün altını çizdi.

Yeniden Refah Partisi’nin hafta sonu yoğun bir katılımla gerçekleştirdiği İstanbul 2. Kongresinin ardından Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel yazılı bir açıklama yaparak kongreye ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Çetinel yapmış olduğu açıklamada ekonomik darboğazın gitgide kıskacını daralttığı bir dönemde vatandaşların  Yeniden Refah kadrolarını iktidara giden yolda desteklediklerini ifade etti. İl Başkanı Çetinel“Vatandaşlarımız olup biten her şeyin fazlasıyla farkındalar. Ekonomik anlamda kıskaç her geçen gün daralıyor. Gerek söylemleriyle, gerekse projeleriyle ve en önemlisi verdiği güvenle Dr. Fatih Erbakan ismi şu an ki mevcut siyasi konjektörde en güvenli liman olarak görülüyor” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın kongrede açıklamış olduğu yüzde yüz zam müjdesini de değerlendiren Başkan Çetinel bu vaadin ütopik bir seçmen avlama taktiği olmadığı aksine koalisyon ortağı Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın kısa bir sürede bunu başarabildiğini ifade etti. Başkan Çetinel konuyla ilgili olarak “Yakın geçmişi hatırlamak gerekirse Milli Görüş kadrolarının koalisyona ve onlarca engele rağmen memurlara yüzde elli zam oranıyla Türk siyasi tarihine geçmiştir. Bugüne bakacak olursak maya aynı mayadır. Milli politikalarımıza vatandaşlarımızın güveni ve inancı tamdır” diyerek iktidara hazır olduklarının altını çizdi. 

Başkan Çetinel Kongreyle ilgili olarak Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen kongrenin durumu özetler şekilde olduğu ve vatandaşların iktidarda artık sözde değil özde Milli Görüş kadrolarını görmek istediklerini ifade etti. 

YENİDEN HAZIRIZ

Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel“Genel başkanımızın da ifade ettiği gibi adalet için biz varız, refah için biz varız, huzur ve barış için biz varız, insan hakları için biz varız, Yaşanabilir bir Türkiye’yi kurmaya hazırız. Yeniden Büyük Türkiye’yi kurmaya hazırız. İslam Birliği’ni kurmaya hazırız. Yeni bir dünyayı kurmaya hazırız, kurtuluşa ancak Millî Görüşle ulaşılır” dedi.  Millî Görüş’ün yalnızca Yeniden Refah ile geleceğini belirten Çetinel Fatih Erbakan isminin bu davanın doğal lideri olduğunun da altını çizdi. 

>>>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim