Ünlü rock sanatçısı Teoman, konser öncesi yaşadığı duygusal değişimleri ve sahneye çıkmadan önceki ruh halini anlattığı açıklamalarıyla dikkat çekti. Magazin gündemine yansıyan sözlerinde sanatçı, sahneye çıkana kadar motivasyonunun düştüğünü ancak sahneye adım attığı anda bambaşka bir enerjiye büründüğünü ifade etti.

“KONSERE GİDERKEN KARALAR BAĞLIYORUM”

Teoman, konser öncesi hazırlık sürecinde zaman zaman isteksizlik yaşadığını belirterek, “Konsere giderken karalar bağlıyorum” sözleriyle sahne öncesi ruh halini anlattı. Ünlü sanatçı, o anlarda kendisini motivasyonsuz hissettiğini de dile getirdi.

“EMEKLİLİĞİ BİLE DÜŞÜNÜYORUM”

Sanatçı açıklamasında, sahneye çıkmaya kısa süre kala bile farklı düşünceler içinde olduğunu ifade ederek, “Allah’ım şimdi kim rock yıldızı olacak diyorum, hiç halim yok diye düşünüyorum, sahneye bir saat kalana kadar emekliliği düşünüyorum” dedi.

A-160

“SONRA THE TEOMAN SAHNEYE GİRİYOR”

Teoman, sahneye adım attığı andan itibaren tüm ruh halinin değiştiğini vurgulayarak, “Sonra The Teoman içeri giriyor, birdenbire rock yıldızı oluyorum, o andan sonra çok zevk alıyorum” ifadelerini kullandı.

“MOTİVASYON BEKLEYİNCE OLMUYOR”

Milli voleybolcu Zehra Güneş'ten şaşırtan itiraf! "Nişanlandım, evlendim, boşandım"
Milli voleybolcu Zehra Güneş'ten şaşırtan itiraf! "Nişanlandım, evlendim, boşandım"
İçeriği Görüntüle

Ünlü sanatçı, motivasyonun beklemekle gelmediğini belirterek, “Ama başlayana kadar her şey çok zor, motivasyon bekleyince olmuyor, yapacağım deyip adım atınca her şey canlanıyor” sözleriyle sahne disiplinine dikkat çekti.

Kaynak: FEYZA ÖZAY TOPUZ