hüseyin ceylan uluçay

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Sağlık Bilimleri Üniversitemize yurt yapılması konusundaki çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

AFSÜ'de öğrenim gören öğrencilerin yurt konusundaki mağduriyetlerini bildiklerini söyleyen Başkan Adayı Uluçay 'Her gün yüzlerce öğrencimiz ANS'deki yurtlardan okullarına gelmesi zahmetli bir durum. Olması gereken, üniversitenin içinde bir yurt olmasıdır. Bizler de öğrencilerimizin bu mağduriyetlerini gidermek için çalışmalar yapıyoruz. İnşallah çok yakında AFSÜ içinde yurtların yapılmasını sağlayacağız' dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Sağlık Bilimleri Üniversitemizin içine hayırseverimiz tarafından cami yaptırılacak olmasını da memnuniyetle karşıladıklarını belirterek desteğe hazır olduklarını ifade etti.

GENÇLER VE EMEKLİLERE DESTEK, YANKI BULDU

Her zaman derim seçmen profili değişti.

Seçmen artık cebine giren ve çıkana bakıyor.

Allah için bu konuda maddi güzel sözler var.

Emekliye, gençlere, evleneceklere güzel sözler verildi.

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Sayın Uluçay'ın evleneceklere verdiği söz yerine ulaştığını ifade etmek isterim.

Ayrıca, emeklilere verilen sözler de her yerde konuşuluyor.

***

YENİDEN REFAH PARTİSİ LİDERİ FATİH ERBAKAN

SANDIKLI VATANDAŞLARIYLA KUCAKLAŞACAK

Fatih Erbakan mustafa çöl

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Afyon'a geleceği bildirildi. Ziyaret gününün netleşmediği ifade edilerek Erbakan'ın merkez dışında Sandıklı ve bazı beldelere gidebileceği öğrenildi.

Edindiğimiz bilgilere göre Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Sandıklı ilçesine gideceği, bu yönde hazırlıklara başlandığını duydum.

Sandıklı ziyareti konusunu Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e sordum.

Erbakan'ın Afyon programında Sandıklı ziyareti olmasını arzu ettiklerini söyleyen Başkan Çöl, "Bu yönde çalışmalarımız var. Sayın Genel Başkanımızı Sandıklı'da ağırlamaktan onur duyacağız" dedi.

***

KULAKLARIN ÇINLASIN

KIYMETLİ KOMUTANIM

komutan

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar,  Lefkoşa Büyükelçiliği İçişleri Müşaviri Jandarma Albay Orhan Sırma'yı makamında kabul etti.

KKTC Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre kabulde, Jandarma Albay Orhan Sırma 6 Şubat depreminde jandarmanın faaliyetlerini konu alan ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ında deprem bölgesine gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili fotoğrafların da bulunduğu "Asrın felaketinde jandarma" isimli kitabı hediye etti.

komutan

Kitap takdiminden dolayı teşekkür eden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, depremin üzerinden bir yıl geçtiğini ancak acının dinmediğini  belirterek, depremde yaşamlarını yitirenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diledi.

Jandarma Albay, Orhan Sırma'yı bilmeyenler için anlatayım.

Afyon'da Jandarma Alay Komutanı olarak görev yaptı. İyi insandır, hoş insandır, muhabbetlidir Orhan Sırma Albayım.

Kulaklarını çınlattık. Allah sağlık afiyet versin Kıymetli Komutanım.

***

CAMİNİN YAPILACAK

OLMASI SIR DEĞİLDİR

Sağlık Bilimleri Üniversitemize camii yapılmasını yazdım.

Hatta, Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Ali Erbaş'ın 'Her üniversiteye cami' projesini hatırlatarak Afyon'a da yapılmasını önerdim.

Yazımız yayınlandıktan sonra öğrendik ki, Sağlık Bilimleri Üniversitemize cami yapılması için çalışmalar çoktan başlamış.

Hayırseverimiz tarafından yaptırılacak camii için temel atma aşamasına gelinmiş.

Madem üniversiteye cami yapacak hayırsever de var ve işlerde belli yol alınmış, eyvallah.

Hayırsever iş insanı isminin açıklanmasını istemeyebilir. Ona da eyvallah.

Keşke şu ya da bu şekilde bilgilendirmeler yapılsaydı.

Cami yapılacak olması sır olmamalı.