Uluçay, görev süresi boyunca AK Parti teşkilatının üyelerine ve partililere teşekkür etti. Ayrıca basın mensuplarına da teşekkür ederek, her daveti kabul ederek haberlerini yapma çabalarından dolayı minnettar olduğunu ifade etti.

Uluçay, Afyonkarahisar'da büyük hedeflere ulaşmayı amaçladıklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "eser ve hizmet belediyeciliği" anlayışını benimsediklerini ve Afyonkarahisar'a önemli eserler kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

hüseyin ceylan uluçay

Uluçay, kentsel dönüşümün önemine değinerek, depremlerden etkilenen evlerin bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca TOKİ aracılığıyla yeni binalar inşa ederek, evimize sahip olmayan vatandaşları ev sahibi yapmayı planladıklarını söyledi.

Diğer projeler arasında, otopark sorununu çözecek yeni otoparklar yapmak, modern bir fuar merkezi inşa etmek, gençlere ve kadınlara yönelik sosyal alanlar oluşturmak ve tanzim satış noktaları açmak bulunuyor.

hüseyn ceylan uluçay

Uluçay, ayrıca Akarçay projesini geliştirerek su kaynaklarını etkin bir şekilde kullanacaklarını ve sağlık endüstri bölgesi ile 200 yataklı bir semt hastanesi inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Uluçay, projelerin detaylarını önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını ve halkın desteğiyle bu projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. Ayrıca mevcut belediye başkanının pandemi ve deprem nedeniyle tamamlanamayan projeleri tamamlayacaklarını ve Afyonkarahisar'ı daha da geliştireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN