Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Cezaevi Jandarma Tabur Komutanlığında gerçekleştirilen programda Vali Aktaş, şehit aileleri, gaziler ve jandarma personeliyle aynı sofrada buluştu.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Afyon Belediyesinden Bosna Hersek’te İftar Programı
Afyon Belediyesinden Bosna Hersek’te İftar Programı
İçeriği Görüntüle

İftar programında şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Vali Dr. Naci Aktaş, onların talep ve görüşlerini dinledi. Programda konuşan Vali Aktaş, şehitlerin ve gazilerin millet için taşıdığı değere dikkat çekti.

“HUZUR ŞEHİTLERİMİZİN FEDAKÂRLIĞIYLA KORUNUYOR”

Vali Aktaş konuşmasında, “Bu toprakların huzuru; şehitlerimizin fedakârlığı, gazilerimizin cesareti ve jandarmamızın büyük bir sorumluluk bilinciyle yürüttüğü görev sayesinde korunmaktadır. Milletimizin güvenliği için özveriyle görev yapan tüm jandarma personelimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN