Kocatepe’ye yakın bir mevkide bulunan alanda açık hava toplantısı düzenlenmesi için İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığınca Afyonkarahisar Valiliğine başvuru yapılmıştı.

Fuar alanında buluştular! Fuar alanında buluştular!

AKŞENER’E AFYON VALİLİĞİNDEN NE CEVAP GELDİ?

Kocatepe eteklerinde bulunan yol üzerindeki boş alanın 25-26 Ağustos günü Afyonkarahisar İYİ Parti İl Başkanlığına tahsis edilmesini içeren başvuruya Afyonkarahisar Valiliğinden cevap geldi. Afyonkarahisar Valiliğinden İYİ Parti İl Başkanlığına yapılan açıklamada; 26 Ağustos 13:00’ten sonra program yapılabileceği belirtildi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ise Afyonkarahisar Valiliğine dilekçe yazarak yeniden izin istedi. İl Başkanlığı yazdığı dilekçe ile 26 Agustos’ta Kocatepe eteklerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İYİ Parti’nin yol haritasını ortaya koyacağı ve yeni bir siyaset tarzı tarif edeceği ifade edilen konuşmasını gerçekleştireceği program nedeniyle 25 Ağustos’ta kurulacak olan çadırların indirilmesi için izin istedi. Şimdi gözler 26 Ağustos için Afyon Valiliğinin vereceği karara çevrildi. HABER: BETÜL ÖZDEMİR

Editör: TE Bilisim