Elazığ’da Harput yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında elektrikli bir aracın kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu bir çocuk yaralandı. Olay yerinden tesadüfen geçen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un ilk müdahaleyi yaptığı kazada, yaralı çocuk sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

HARPUT YOLUNDA ELEKTRİKLİ ARAÇ DEVRİLDİ
Edinilen bilgilere göre kaza, Harput yolunda meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği elektrikli araç henüz bilinmeyen bir nedenle devrilerek yan yattı. Kazada araçta bulunan bir çocuk yaralandı.

MİLLETVEKİLİNDEN OLAY YERİNDE İLK MÜDAHALE
Harput’taki programından döndüğü sırada kazaya denk gelen CHP Elazığ Milletvekili G.E. (kod: GE-01), yaralı çocuğa olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı ve durumu sağlık ile polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerince ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırılan çocuğun tedavi altına alındığı öğrenilirken, jandarma ekipleri kaza yerinde inceleme yaptı. Milletvekili Erol’un, yaralı hastaneye sevk edilene kadar olay yerinde bekleyerek sağlık durumu hakkında bilgi aldığı bildirildi.





