Bir süredir iyi haberler alamadığımız HES İlaç Afyonspor’dan bir kötü haber daha geldi. Afyonspor'un mevcut Başkanı Erkan Çelik’in takımı devretmek istediği ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından takımın Teknik Direktörü Sinan Yücer, takımdan ayrıldığını duyurdu.

Ne Yazsam Duygularımı anlatmaya Yetmeyecek

HES İlaç Afyonspor’da çok severek göreve yaptığını söyleyen Teknik Direktörü Sinan Yücer, kendisini göreve getiren Erkan Çelik ve Ömer Topçu’ya teşekkür etti. Yücer, ‘’Geldiğim günden itibaren bana her konuda kolaylık sağlayan tüm çalışanlarımıza çalıştığım bu kısa dönemde sanki uzun yılladır birlikteymiş gibi hissettiren, beni kalpten seven ve destekleyen taraftarlarımıza, hakkımda hep güzel yazılar yazan beni gündem de tutan basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Sevgili oyuncularım. Size ne söylesem, ne yazsam duygularımı anlatmaya yetmeyecek. Hepimiz her şeyin en güzeline layıksınız. Sizinle beraber olmaktan onur duydum, gurur duydum. Hep beraber harika işler yaptık hepinizi çok seviyorum. Bundan sonraki futbol hayatınızda hepinize başarılar diliyorum’’ dedi.

Sözlerini, Afyonkarahisarlı vatandaşlara seslenerek bitiren Yücer, Afyonkarahisar halkının takımına sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Kaynak: NURBANU SOY