Başarılı oyuncu Zafer Algöz, rol aldığı projelerdeki başarısıyla tanınan bir isimdi. Ancak, son zamanlarda yaşadığı acılarla gündeme geldi. 9 Mart'ta 83 yaşındaki annesi Güner Algöz'ü kaybeden Algöz, 24 gün sonra babası Cevdet Algöz'ü de kaybetti. Bu ardışık kayıplar, Algöz'ü derin bir üzüntüye boğdu.

Zafer Algoz Anne Ve Babasi 24 Gun Arayla 17006944 5609 M

Acı Haber Sosyal Medyada Yayıldı

Acı haberi duyuran kişi, Can Yılmaz oldu. Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili Zafer Algöz abimizin, 24 gün önce vefat eden annesinin ardından bu gece de babası (Cevdet amcamız) vefat etti. Yaşadığı acının tarifsiz olduğunu hissedebiliyorum. Zafer abimize ve ailesine başsağlığı diliyor, bu zor günlerin üstesinden gelebilmeniz için güç ve sabır temenni ediyorum. Mekanları Cennet olsun. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Zafer Algöz'ün Paylaşımı: "Başımız Sağ Olsun"

Zafer Algöz de yaşadığı acıya sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımla yanıt verdi. "Başımız sağ olsun. Sevgili annemizin ardından 24 gün sonra babamız Cevdet Algöz'ü de kaybettik. 65 yıllık aşıklar cennette buluştular. Cekko babamızı 4 Nisan Perşembe öğle namazını müteakiben Balıkesir Burhaniye Koca Camii'nden uğurlayacağız. Geriş kabristanında defnedeceğiz. Sevenlerinin başı sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı.

Güner Algöz'ün cenazesinde de ünlü isimler yer aldı. Cem Yılmaz, Can Yılmaz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi isimler, Zafer Algöz'ü acılı gününde yalnız bırakmadılar.

Zafer Algoz Anne Ve Babasi 24 Gun Arayla 17006944 7460 M

Türk Milli Bilgisayar Klavye Takımı 14 madalyayla dünya şampiyonu oldu Türk Milli Bilgisayar Klavye Takımı 14 madalyayla dünya şampiyonu oldu

Kaynak: GAMZE KOÇAK