Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Uşak’ta düzenlenen Zafer Kalkınma Ajansı 2025 Yılı 3. Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.
Toplantıda; ajansın 2026 yılına ilişkin çalışma programı ve bütçesi başta olmak üzere faaliyet raporları, yatırım teşvikleri, bölgesel kalkınmaya yönelik mevcut ve planlanan projeler ile TR33 Bölgesi için öngörülen yeni çalışmalar ele alındı.
Toplantıya, Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Kütahya Valisi Musa Işın, Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Uşak Valisi Dr. Naci Aktaş, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ile yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı.
PROJELER ÜZERİNE İSTİŞARE EDİLDİ
Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2026 yılı planlamaları kapsamında TR33 Bölgesi’nde sürdürülebilir kalkınmayı destekleyecek stratejiler ve iş birlikleri görüşülürken, katılımcılar bölgenin potansiyelini ortaya çıkaracak projeler üzerinde istişarelerde bulundu.