TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden HES İlaç Afyonspor, antrenmanlarına hafta sonu da devam etti. Takım kendi arasında hazırlık maçı yaparken, İdari ve Mali İşler Sorumlusu Fatih Gümüş, As Başkan: İhsan Özer ve Basın Medya ve İletişim Sorumlusu Murat Somuncu basın mensupları ile bir araya geldi.

Bu 5 şeyi yapanlar kilo vermek isterken alıyor! Kilo dostu 5 hata! Bu 5 şeyi yapanlar kilo vermek isterken alıyor! Kilo dostu 5 hata!

BERABERLİĞİ YAŞAMAYA VE YAŞATMAYA GELDİK

Basın toplantısında konuşan İdari ve Mali İşler Sorumlusu Fatih Gümüş, “Bizler gurbetteki Afyonlular ve Afyon'un evlatları olarak üstlendiğimiz bu ağır sorumluluğu temelleri sağlam bir şekilde şehrimize yük olmadan iyi bir oluşum ile belirlediğimiz hedefler doğrultusunda hareket edeceğiz. Ayrıca şunu da vurgulamak istiyorum, taraf gözetmeksizin bizler buraya birlik ve beraberliği yaşamaya ve yaşatmaya geldik” dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Afyonspor yönetimi olarak Afyonspor’a geçmiş dönemlerde başkanlık yapan, devir teslim aldığımız Süleyman Karakuş başkanına ve eski başkanlarına ve yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür eden Gümüş, “Bu yolda desteklerini esirgemeyen Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Emniyet Müdürü Ali Temiz ve tüm Afyonkarahisar Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan HES İlaç Afyonspor yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Hes İlaç Afyonspor Başkanı: Erkan Çelik,

As Başkan: İhsan Özer,

İdari ve Mali İşler Sorumlusu: Fatih Gümüş,

ARGE Ve Sponsor İlişkileri Sorumlusu: Levent Hiçyılmaz,

Alt Yapı Sorumlusu: Ömer Faruk Topçu,

Futbol Şube Sorumlusu: Zafer Varlı,

Medya Ve İletişim Sorumlusu: Murat Somuncu

 

>>HABER: GÖKHAN KOCAASLAN

 

 

#afyonspor #odakgazetesi #güncel #futbol #spor #kulüp #fatih #gümüş #erkan #çelik

Editör: TE Bilisim