Ziraat Bankası yeni kampanyasını açıkladı! Bankanın bütün müşterileri faydalanabilecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bankalarda faiz depremi! Ziraat, Garanti, ING, TEB ve diğerlerinden gece yarısı flaş karar Bankalarda faiz depremi! Ziraat, Garanti, ING, TEB ve diğerlerinden gece yarısı flaş karar

ZİRAAT BANKASI YENİ KAMPANYA DUYURUSU

Son dönemlerde bankaların yaptığı kampanyalar yoğun ilgi görüyor. En çok tercih edilen kamu bankalarından Ziraat Bankası tarafından yapılan son duyurulara göre bankanın müşterisi olan kişilere 10 gün içinde 10 bin TL kredi ödemesi yapılacak. Banka müşterilerine uygun faiz oranları uygulayacak. 

Uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme planları sayesinde bankanın müşterileri rahat şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Bankanın müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için başlattığı kredi kampanyası ile ilgili şartlar ve başvurularla ilgili detaylı bilgileri resmi internet sitesi üzerinden edinebilirsiniz. Bankanın müşterisi olduktan sonraki 10 gün içinde 10 bin TL kredi için başvurularınızı kolaylıkla yapabilir ve maddi ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz! 

Kaynak: SEDA CAN