27. Dönem AK Parti Niğde Milletvekili ve İl Koordinatörü Selim Gültekin ile AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, Bayat ilçesine yönelik yürütülen çalışmalar ve gelecekteki projeler üzerine kapsamlı istişarelerde bulunuldu.
Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, ilçeye verdikleri desteklerden dolayı Milletvekili Gültekin ve İl Başkanı Şahin’e teşekkür ederek, Bayat’ta vatandaşların beklentilerini karşılayacak projelere ağırlık verdiklerini ifade etti.
AK Parti heyeti, Bayat’ın kalkınması ve ilçeye yapılacak yatırımlar konusunda desteklerinin süreceğini belirtti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ifade edilmesiyle sona erdi.