24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Afyonkarahisar Valiliği tarafından bir program düzenlendi. Etkinlik; alanında büyük fedakarlıklar yaparak, özveri ile donatılmış öğretmenleri onurlandırmak amacıyla özel olarak tertip edildi. Ancak programda, bölgeden seçilen milletvekillerinin bir kısmı bulunamadı.

DİĞER VEKİLLER NEREDE

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun gibi milletvekilleri etkinliğe katılım gösterirken, Cumhur İttifakı Milletvekilleri Mehmet Taytak, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan etkinlikte yer almadı. Bu durum, etkinliğe katılan vatandaşlar arasında bazı tepkilere sebep oldu.

YAN YANA GÖREMİYORUZ

Siyasette bir ilk “Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi” Siyasette bir ilk “Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi”

Vatandaşların yorumlarından biri şu şekildeydi: "Afyonkarahisar'ın altı milletvekili var ve hiçbir programda altı vekili yan yana göremiyoruz. Acaba ilerleyen zamanlarda vekillerimizi yan yana hangi programda göreceğiz, merak ediyoruz." Bu tepkiler, yerelde talep edilen birlik ve beraberlik ruhunun siyasi temsilde karşılık bulamaması olarak değerlendirildi. ÖZEL HABER//FADİME ÖZKARAN    

Editör: Fadime Özkaran