Türk kamuoyunun zihninde ‘’Flamingoların başkanı’’  olarak anılacak bu gidişle..

Sinsice yavan bir Atatürkçülük tavrı gösterip Atatürk’ün milli manevi mirasını zem edip takdir bekleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç SOYER’ den bahsediyorum.

Kendi zihninin  ardında işgalci Rumları kutsayan  AYAPOTİNİ Kilisesi Başpiskoposu Hristolos’un manevi mirasını devralmış gibi bir ajandaya sahip olan Tunç SOYER İzmir’i Ermeni ve Rum mahallelerindeki şakilerin kültürüne teslim etmeye kararlı görünüyor anlaşılan…

İzmir’in göbeğinde Suriyeli, Afgan sözde sığınmacılar için yaptırılan sekiz adet yatılı okula sükut ile örtülü destek vererek hangi amaca hizmet ettiğini de açıkça ortaya koyuyor.

Eşinin başında olduğu kooparatifi ile her türlü itiraza rağmen yasa dışı rant ticaretini sürdüren, S 600 kasa makam aracının arkasına bisiklet taktırıp 400 metrelik yolu kameralar önünde bisikleti ile yol alan halkçı başkan Tunç SOYER…

Yine LGBT’ yi  İzmir’e davet edip besleyen, Konak meydanındaki güvercinlere yem attığı fotoları sosyal medya’ da paylaşarak barışçı, doğasever ve hayvan dostu mesajı veren Tunç SOYER..

‘’Kıbrıs’ı Kıbrıslılara bırakalım’’ diyen, kimi tarihçiler tarafından Atatürk’ü zehirlediği idda edilen İtalya’daki mason locasının üyesi olduğunu inkar edemeyen Tunç SOYER..

HDP ve LGBT’nin hamisi, Flamingoların başkanı Tunç SOYER’ in saymaya kalktığımızda sayfalar dolusu absürtükleri kel kibar tavırları ile İzmir’e zerk etmeye çalışılan bir Fetret döneminin müsebbibi olarak gösterebiliriz.

Uluslararası bir toplantıya ev sahipliği yaptığı bir etkinlikte, çıplak semazen oynatarak sözde Döngüsel kültürü safça alkışlayan Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU ve CHP’ lilere buradan soruyorum.

‘’Tarihte efeliğiyle ün kazanmış İzmir’de Döngüsel Kültür adını verdiğiniz safsatadan Sizler ne anlıyorsunuz.?

Şunu iyi bilmelisiniz ki, Sizin cicili, bicili kırk bohçaya sarmaladığınız bu kültürün bende bir karşılığı yoktur.