İYİ Parti Afyonkarahisar’da seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ve beraberindeki partili heyet Çay ilçesinde temaslarda bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti heyeti, 300 kişi ile birlikte ilçe meydanında yürüyerek gövde gösterisi yaptı.

ADAYLARIMIZA GÜVENİYORUZ

Seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Çay ilçesinde yoğun ilgi gördü. Seçim süreci boyunca yürütülen faaliyetlere katılımıyla destek olan Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılandı. İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Milletvekili Olgun, vatandaşlardan Çay Belediye Başkan adayı Yaşar Kemal Kantartopu için destek istedi.

hakan şeref olgun

"HAKAN ŞEREF OLGUN’DAN: ÇAY’A GELECEK VAAT EDEN PROJELER!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, Çay İlçesi'nde Halka Seslendi.

Siyasette bir ilk “Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi” Siyasette bir ilk “Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Hakan Şeref Olgun, memleketi Çay İlçesi'nde düzenlenen programda gerçekleştirdiği konuşmasında, halka seslenerek siyasi hayatındaki deneyimleri paylaştı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Olgun, "Sizlerle buluşmak, hemşehrilerim olmakla ne kadar gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum," dedi.

Hakan Şeref Olgun, siyasi yolculuğunun 1994 yılında Ana Vatan Partisi ve İl Genel Meclis Birliği'nde başladığını ve kariyerinde önemli destekler alarak bugün milletvekili olarak görev yapmanın gururunu yaşadığını belirtti. Olgun, "Politika bir hizmet yoludur ve amacı topluma katkı sağlamak olmalı," ifadesini kullandı.

hakan şeref olgun

Aynı zamanda hemşerilerinin, kendisine ve partisine gösterdiği desteğe vurgu yapan Olgun, "Geleceğimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz ve bu süreçte size hizmet etmek için var olacağım," şeklinde konuştu.

İYİ Parti'nin, yerel seçimlerde güçlü bir adayla yola çıkacağını ve tüm Çaylı hemşehrilerinden Belediye Başkan adayı Yaşar Kantartopu’na destek beklediğini dile getiren Olgun, seçimlerin bireysel yeteneklerin ortaya konması gereken bir süreç olduğuna işaret etti.

Ayrıca Hakan Şeref Olgun, yerel yönetimler ve merkezi hükümetin hizmet anlayışı konusundaki eleştirilerini de dile getirdi ve "Yıllar içinde Çay için ne yaptıklarını herkesin kendilerine sormaları gerektiğini" söyledi. Olgun, geçmişteki hizmetlerine atıfta bulunarak, "Her görevimde halkım için çalıştım ve başarılı işlere imza attım," ifadelerini kullandı.

hakan şeref olgun

Son olarak, tüm Çaylıları birlik ve beraberlik içinde, el ele vererek ilçe için çalışmaya davet eden Olgun, herkese teşekkürlerini sunarak, "Gelin hep birlikte İYİ bir gelecek inşa edelim," diyerek sözlerini noktaladı.

Çay ilçesinde düzenlene programa İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il yönetimi, Çay ilçe teşkilatı, Belediye Başkan adayı Yaşar Kantartopu ve partililer katıldı.

İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Çay halkından kendilerine tam destek verildiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Çay ilçemizde yoğun bir ilgiyle karşılandık. Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla hasbihal ettik. Adayımız için onlardan destek istedik. İYİ Belediyeciliği sadece Afyonkarahisar merkeze değil tüm ilçelerimize yaşatacağız. Güçlü adaylarla, emin adımlarla çıktığımız bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” 

Kaynak: SAİT KARADUMAN