Sporcular Sukaypark’ta zorlu parkurda ter döktü
Sporcular Sukaypark’ta zorlu parkurda ter döktü
İçeriği Görüntüle

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Milletler Ligi (VNL) ikinci etap karşılaşmalarına Ankara’da başlıyor. Ankara Spor Salonu’nda oynanacak ilk maçta ay-yıldızlı ekip, Belçika karşısında saat 19.30’da sahaya çıkacak. İki takımın da turnuvaya ikişer galibiyet ve mağlubiyetle devam ettiği belirtildi.

BELÇİKA İLE KRİTİK RANDEVU

Türkiye, Belçika karşısında son yıllarda üstün bir performans sergiledi. Milliler, rakibiyle oynadığı son 5 resmi maçın tamamını kazanırken, son yenilgisini 2019 yılında yaşadı.

ANKARA ETABI KADROSU AÇIKLANDI

Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Ankara etabı kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Pasör çaprazları Aylin Uysalcan, Defne Başyolcu ve Melissa Vargas; pasörler Cansu Özbay, Dilay Özdemir ve Elif Şahin; smaçörler Hande Baladın, İlkin Aydın, Saliha Şahin ve Yaprak Erkek; orta oyuncular Berka Buse Özden, Deniz Uyanık, Karmen Aksoy, Sinead Jack Kısal ve Zehra Güneş; liberolar Eylül Akarçeşme Yatgın ve Gizem Örge.

Kaynak: AA