Afyonkarahisar Belediyesi, bünyesinde bulunan 400 temizlik görevlisine 'Etkili İletişim Teknikleri' eğitimini düzenledi. Eğitimde, çalışanlara toplum tarafından kabul görmüş davranış şekilleri ve etkili iletişim becerileri sunuldu.

Eğitim, Afyonkarahisar Şehir Tiyatroları Salonunda, Afyonkarahisar Belediyesi'nin organizasyonunda gerçekleştirildi. Belediyenin çeşitli birimlerinde düzenlenmeye başlanan eğitimlerin bu haftaki ayağı, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan personellere yönelikti. Toplamda 400 personelin katıldığı eğitimler, mesai saatlerine bağlı olarak belirlenen gruplar halinde düzenlenecek.

Eğitim çalışmasını gerçekleştiren Aydemir Kurt, özellikle vatandaşlarla kurulan diyaloglar ve kabul gören sosyal davranışlar konusunda personellere bilgiler sundu.

Eğitim çalışması hakkında konuşan Kurt, eğitimlerin temel amacının, sokakta hizmet veren personelin iletişim becerilerini güçlendirmek olduğunu ifade etti. Kurt, "Bu eğitimlerin hedefi personelin daha etkili ve güzel bir konuşmaya sahip olmalarıdır. Bizim temel amacımız bu. Bu eğitimler, tüm birimlerde devam edecek. Yaklaşık 400 temizlik görevlimiz eğitime katılacak" dedi.

Yaralı Afyonlu askerin son durumu! Yaralı Afyonlu askerin son durumu!

Eğitime katılan Fatih Kaplan, eğitimden aldığı verimin çok yüksek olduğunu belirtti. Kaplan, "Çevremizdeki insanlarla daha başarılı ve etkili iletişim kurabilmek için hocamız bize çok değerli bilgiler sundu" dedi. >>TUĞBA ÖZKAN

Editör: Tuğba Özkan