Afyonkarahisar’da eğitim alanında üretkenliği teşvik eden çalışmalar kapsamında, ilkokul öğrencisi Yiğit Bulut tarafından kaleme alınan ilk kitap, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde takdim edildi. Küçük yaşına rağmen yazarlık yolunda önemli bir adım atan öğrenci, öğretmenleri ve idarecileriyle birlikte hazırladığı eserini yetkililere sunarak büyük takdir topladı.

Genç Yazar (4)

MİNİK YAZARDAN İLK ESER

Yiğit Bulut, “Yiğit’in Hikayeleri” adlı kitabını Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye takdim etti. Ziyarette öğrencinin kitabı hazırlama süreci ve hikayelerdeki karakterler hakkında bilgi verdiği, samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede eğitim yöneticilerinin de hazır bulunduğu belirtildi.

Genç Yazar (1)

EĞİTİMDE ÜRETİCİLİK VURGUSU

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci, kitap yazma cesareti gösteren ve üretkenliğiyle örnek olan öğrenciyi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ziyaretin, hatıra fotoğrafı çekimi ve iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdiği ifade edildi.

Afet personeline “Psikolojik İlk Yardım” eğitimi tamamlandı
Afet personeline “Psikolojik İlk Yardım” eğitimi tamamlandı
İçeriği Görüntüle

Genç Yazar (2)

Kaynak: GAMZE KARABULUT