Afyonkarahisar'daki termal oteller, Kurban Bayramı tatilinde yüksek doluluk oranlarına ulaşacak. Gurbetçilerin de yoğun ilgisiyle, yaz sezonu termal turizm için oldukça hareketli geçecek.

Oaskcalkcca

"Afyonkarahisar Termal Turizminin Gözdesi Oluyor"

Afyonkarahisar'daki termal oteller, Kurban Bayramı tatilinde gurbetçilerin de gelmesiyle birlikte yüksek doluluk oranına ulaşacak. Yaklaşık 27 bin yatak kapasitesine sahip olan kent, termal ve sağlık turizmiyle öne çıkıyor.

"Beş Yıldızlı Otellerde Tatil ve Şifalı Sular"

Afyonkarahisar'da beş yıldızlı otellerin de dahil olduğu birçok tesis, tatilcilere hem dinlenme hem de şifalı sulardan faydalanma imkanı sunuyor. Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gümüşhan, Kurban Bayramı ile başlayacak yaz sezonu öncesinde termal otellerdeki rezervasyonların arttığını belirtti.

Mxkasmxkamxa

"Yaz Tatili Sezonunda Yüksek Doluluk Oranı"

Gümüşhan, okulların kapanması ve yaz tatili sezonunun açılmasıyla birlikte Afyonkarahisar'daki termal otellerin doluluk oranının yüksek olacağını vurguladı. “Kurban Bayramı ile Avrupa'daki gurbetçilerimiz hareketlenmeye başladı, rezervasyonları sormaya başladılar. Onlar da yaz tatili için Afyonkarahisar'da termal tatili tercih ediyor. Gurbetçilerimiz, bu yaz aylarında Afyonkarahisar'da termal turizmin dolu geçmesine çok büyük katkı sağlayacak. Biz, yine Afyonkarahisar'ı tercih eden misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız,” dedi.

"Kurban Bayramı Öncesi Hazırlıklar"

Gümüşhan, Kurban Bayramı öncesi Afyonkarahisar'daki termal otellerde konser, eğlence ve çeşitli aktiviteler için hazırlıkların yapıldığını dile getirdi.

Ojsclscksdcds

BAŞKAN KÖKSAL TALİMATI VERDİ! BAŞKAN KÖKSAL TALİMATI VERDİ!

"Tatilciler Ellerini Çabuk Tutmalı"

Afyonkarahisar'ın gastronomisi, Frigya'daki tarih, kültür ve doğa turizmine de dikkat çeken Gümüşhan, bayram tatiliyle birlikte şehirdeki termal otellerin doluluk oranının %80'e yaklaştığını belirtti. “Rezervasyon için sorgular devam ediyor ancak zaman daraldıkça yer bulunamayabilir. O yüzden tatilcilerin ellerini çabuk tutmalarında fayda var,” diye ekledi.

"Frig Vadisi ve Sıcak Hava Balonları"

Gümüşhan, Afyonkarahisar'a gelen misafirlerin Frig Vadisi'ndeki Ayazini köyü ile Emre Gölü arasında zaman geçirebileceğini ve sıcak hava balonu uçuşu da deneyimleyebileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA