Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin etkinlik takviminde önemli bir yere sahip olan "Kadına Şiddete Hayır!" temalı fotoğraf sergisi, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve kamuoyu bilincinin artırılması amacıyla gerçekleştirilecek. Sergi, Şuhut Gençlik Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

TOPLUMU BİLİNÇLENDİRMEYİ HEDEFLİYOR

Ziraat Köprüsü ayakta alkışlandı! Ziraat Köprüsü ayakta alkışlandı!

Etkinlik, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin sosyal sorumluluk bilincini yansıtan bir etkinlik olarak ön plana çıkıyor. Sergi, kadına yönelik şiddete karşı duruşu vurgulayacak etkileyici fotoğraflarıyla toplumu bilinçlendirmeyi hedefliyor. Üniversite, eğitim kurumlarının toplumun değerlerini şekillendirmedeki önemine dikkat çekmek istiyor.

BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİ DÜZENLENECEK

Etkinlik, Afyonkarahisar halkı ve öğrencileri başta olmak üzere herkese açık olacak. Sergi süresince kadına şiddet konusunda farkındalık yaratmayı ve mücadele yöntemlerini anlatan bilgilendirme faaliyetleri düzenlenecek. Afyon Kocatepe Üniversitesi, bu sergiyle toplumda pozitif değişimler yaratma amacını güçlendirecek ve kadına yönelik şiddete karşı birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapacak. N\S

Editör: Nurbanu Soy