AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. İbrahim Yurdunuseven, 27 Ağustos Afyonkarahisar’ın kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Yurdunuseven, mesajında, “Allah bu topraklara bir daha düşman çizmesi bastırtmasın inşallah” ifadelerini kullandı.

“AFYONKARAHİSAR, BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN DÖNÜM NOKTASIDIR”

Afyonkarahisar’da Zafer Coşkusu Mehter Marşlarıyla Yankılandı
Afyonkarahisar’da Zafer Coşkusu Mehter Marşlarıyla Yankılandı
İçeriği Görüntüle

Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde kritik bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. “Türk milletinin istiklâl ve istikbali için verdiği büyük mücadelenin dönüm noktalarından biri olan Afyonkarahisar’ın kurtuluşunun yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla idrak ediyoruz” dedi.

“ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM”

Büyük Taarruz’un Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde destansı bir direnişe dönüştüğünü ifade eden Yurdunuseven, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin kurtuluş gününü kutluyorum. Allah bu topraklara bir daha düşman çizmesi bastırtmasın inşallah” sözleriyle mesajını tamamladı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN