Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Afyonkarahisar’a geldi. Gün boyunca çeşitli açılış ve incelemelerde bulunacak olan Bakan Uraloğlu’nun ilk durağı Emirdağ ilçesi oldu.

6501B84B 1A41 4A4E Afcb 592Ad376D1D1

EMİRDAĞ’DA COŞKULU KARŞILAMA

Korkutan kaza yürekleri ağza getirdi
Korkutan kaza yürekleri ağza getirdi
İçeriği Görüntüle

Emirdağ’da düzenlenen karşılama programına Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş, AK Parti milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya, Hasan Arslan ile MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol ile siyasi partilerin il temsilcileri de katıldı. İlçe protokolü ve çok sayıda vatandaş da alanda hazır bulundu.

959D1681 48Aa 4Cb4 8557 48Cbca1Dd4A4

VATANDAŞLARA HİTAP EDECEK

Bakan Uraloğlu burada kürsüye çıkarak vatandaşlara hitap edecek. Konuşmasının ardından programlarına devam edecek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, gün boyunca farklı ilçelerde incelemelerde bulunacak ve açılış törenlerine katılacak.

Kaynak: Cemile Kaytan - Ömürhan Temiz