Jandarmadan kaçamadı!
Jandarmadan kaçamadı!
İçeriği Görüntüle

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Özgür Kavak, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Afyonkarahisar Devlet Hastanesini ziyaret etti. Hastanede görev yapan sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Kavak, personelin çalışmalarına ilişkin görüşmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını da ziyaret eden Kavak, geçmiş olsun dileklerini ileterek hastalara acil şifalar diledi.

H Ul5 Bz9 W4 A A Ewm W

SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde görevlerini sürdüren sağlık çalışanlarıyla görüşen Kavak ve beraberindeki teşkilat üyeleri, personelin çalışmalarında kolaylıklar diledi. Sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde sağlık çalışanlarının emeğine dikkat çekilen ziyarette, hastane personeliyle sohbet edildi. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına vurgu yaparak vatandaşların sağlığı için görev yapan personele teşekkür etti.

H Ul5 C S0 W E A Ar Es O

HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Ziyaret sırasında hastanede tedavi gören vatandaşlarla ve hasta yakınlarıyla da bir araya gelen Kavak, geçmiş olsun temennilerini paylaştı. Hastaların sağlık durumları hakkında bilgi alan Kavak, tedavi süreci devam eden vatandaşlara acil şifalar diledi. Ziyaretin, hastalar ve yakınlarıyla doğrudan iletişim kurulması açısından da önem taşıdığı belirtildi.

H Ul5 K G M Xw A A U6Wh

ZİYARET HATIRA FOTOĞRAFIYLA TAMAMLANDI

Hastane ziyaretinin sonunda Dr. Özgür Kavak ve beraberindeki teşkilat mensupları, hastane yönetimiyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “Sağlık neferlerimizin emeğine, vatandaşlarımızın dualarına talibiz” ifadeleri kullanıldı. Açıklamanın sonunda tüm hastalara acil şifalar dilenirken sağlık çalışanlarına da görevlerinde kolaylıklar temennisinde bulunuldu.

Kaynak: FEYZA ÖZAY TOPUZ