Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, projenin alt istasyon sahasında bulunan sosyal tesis ve rekreasyon alanlarının yapımını denetlerken, projenin üst istasyonunda yapılan işlemler için gerekli olan ekipmanların taşındığı yük asansörü alanını ziyaret etti. Bir seçim vaadi olan teleferik projesi için çalışmalar yoğun bir şekilde sürerken, üst istasyona taşınacak olan kabinlerin halatları da Başkan Zeybek’in incelemeleri esnasında geldi.

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler

Başkan Zeybek, proje hakkında yaptığı açıklamada, 3 Mayıs'ta temel atma programı yaptıklarını ve inşaatın hızla devam ettiğini belirtti. Alt istasyonda yapılacak olan sosyal tesislerin inşaatının hızla devam ettiğini de ifade eden Başkan Zeybek, kalenin üst noktasında da ankraj çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Ağır malzemelerin helikopterle, küçük malzemelerin ise yük asansörü ile taşınacağını belirten Zeybek, teleferiğin Zafer Haftası'nda deneme sürüşlerine başlayacağını açıkladı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Afyonkarahisar'ın uzun süredir hayali olan teleferik projesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Projenin alt istasyon sahasında bulunan sosyal tesis ve rekreasyon alanların yapımı sürerken, üst istasyonda ise yapılacak olan ankraj çalışmalarının tamamlanması için gerekli malzemeler taşınıyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek projenin gidişatını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Teleferik projesinde deneme sürüşleri önümüzdeki dönemde gerçekleşecek.

Editör: TE Bilisim