Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2.turu seçimleri dolayısıyla Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen Zafer Yürüyüşü'nün ardından konuşma yaptı. Bugün arefe yarın bayram diyen Başkan Zeybek, “14 Mayıs’ta yüzde 64 ile Cumhurbaşkanımıza destek verdik ancak bu sayı Afyon’a yakışmadı. İnşallah bunu yarın ki seçimde yüzde 75’e çıkartacağız. Biz destek verdikçe Türk dünyası da mazlum coğrafyasında bayram edecek. Tüm mazlum coğrafyasının ve Türk Dünyasının gözü yarın ki seçimde. Onları mahzun etmeye hiç birimizin hakkı da yok yetkisi de yok. Hep birlikte sandıklara sahip çıkalım. Bu desteği vereceğiz” dedi.  

“BEYİNLERİNE KAZIYACAĞIZ”

Yürüyüş sonrası konuşma yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, “Bizleri fetih ayına ulaştıran rabbime hamdolsun. 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı'mızın parlamentodaki fethi Allah nasip ederse yarın yine Cumhur İttifakı'mızın fethi ve 29 Mayıs’ta da Allah nasip ederse İstanbul’un fethini Ayasofya’da kutlamayı nasip etsin. Bir yandan patates soğanın arkasına sığınıp siyaset yapan, diğer yandan İHA’larla, SİHA’larla, Kızıl Elma’larla göğsümüzü kabartanlar var. Milletimiz bu farkı fark etti. İlelebet payidar olacak milletimizin, devletimizin, en sağlam temellerle geleceğinin ışığını yaktık. Tabi bundan rahatsız olanlar var. 6 benzemez bir yere çıktı. Önce dedi ki, ‘Biz Cumhurbaşkanı Yardımcısıyız, Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız’ biz biliyorduk ki, bu 6 benzemezin yedincisi, sekizincisi ve dokuzuncusu sırada bekliyordu. Ve görüldüğü üzere yedinci ve sekizinciler başlarını kaldırdılar. Şimdi dokuzuncuya, onuncuya ve onbirinciye geldi sıra. Bunlar kim? Avrupa, Amerika, Okyanus ötesi. Allah’ın izniyle bunlara yarın cevap sandıkta verilecek. Hem de öyle bir cevap vereceğiz ki, ülkemiz üzerindeki kirli oyunları icraata geçiremeyeceklerini beyinlerine kazıyacağız” ifadelerini kullandı.

ŞER İTTİFAKINI YIKMAK İÇİN BURADAYIZ

“Bizim birinci davamız bu vatanın bütünlüğü, milletimizin menfaati ve şanlı Türk Bayrağı'mızın dalgalanması, ezanımızın da minarelerden dinmemesidir” diyen Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Veysel Avşar, “Biz bu zihniyetler ile bir araya gelmiş kıymetli bir topluluk, büyük bir devletiz. Bu alanda olan veya olmayan tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimizi yarın sandıkları delercesine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermesini bekliyorum. Biz buradan şer ittifakını yıkmak için buradayız. Ayrıca bugün burada olan bize gönül veren ne kadar paydaşımız varsa onlardan da Allah razı olsun. Biz bu ittifak için yola çıktık hiçbir şekilde de vatanımızın bekası söz konusu olduğunda kimseyi bir yere bastırmayız. Ne Amerika’ya ne İsrail’e ne bizdeki yalan masasına ne de kumar masadına fırsat vermeyiz” dedi.

>>HABER: NURBANU SOY

Editör: TE Bilisim