Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nın (ATB) iş birliğinde hazırlanan standı, Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ziyaret etti.
AFYONKARAHİSAR’IN YÖRESEL LEZZETLERİ TANITILDI
Genel kurul sürecinde Afyonkarahisar’ın yöresel ürünlerinin tanıtıldığı stantta, ilin coğrafi işaretli ve öne çıkan lezzetleri katılımcılara ikram edildi. Özellikle Afyon sucuğu, Afyon lokumu ve Afyon maden suyu ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Afyonkarahisar’ın gastronomi ve ticaret alanındaki güçlü yönlerinin tanıtıldığı organizasyonda, ilin marka değerine katkı sunulması hedeflendi.

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI
Afyonkarahisar standında, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in yanı sıra, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ve Meclis Başkanı Ali Rıza Gürakar da yer aldı. Programa ayrıca ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, TOBB delegeleri Ahmet Hikmet Dönerkaya, Bekir Şengül ve Metin İplikçioğlu ile ilçe oda ve borsa başkanları katıldı. TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Güleç Yaman ve TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mustafa Özkan da stantta hazır bulundu.
AFYONKARAHİSAR’IN TANITIMINA KATKI
TOBB Genel Kurulu kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda Afyonkarahisar’ın ekonomik, ticari ve kültürel değerlerinin tanıtımına önemli katkı sağlandığı ifade edildi.


