Husumet kanlı bitti

Eski Otogar Kavşağında yakınlarında meydana gelen silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti bir kişi ise ayağından yaralandı

Cumhuriyet Mahallesi Bekir Gümüş Caddesi’nde bir rent a car’da meydana geldiği öğrenilen silahlı çatışma kanlı bitti. Daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen bir diğer iddiaya göre ise haraç isteme yüzünden olduğu belirtilen olayda Enver Savruk ile Murat Altuntaş tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahlarını çeken şahıslar birbirlerine karşılıklı ateş etti. Edinilen bilgiye göre ise, Enver Savruk, Murat Altuntaş’a 9 el ateş etti. Bunu üzerine Murat Altuntaş ise dükkanda bulunan pompalı tüfek ile Savruk’a ateş etti.

Araştırılıyor

Vücudunun belirli noktalarına isabet eden saçmalardan dolayı olay yerinde kanlar içerisinde kalan Enver Savruk ambulans ile hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Aldığı kurşunlar sonrası ayağından yaralanan Murat Altuntaş tedavisi sonrası göz altına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çok yönlü araştırmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili bir kişinin arandığı da öğrenildi. Meydana gelen olay sonrası İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel ekiplerle birlikte incelemelere katıldı. Herhangi bir açıklama yapmayacaklarını belirten Özel, olayı çok yönlü araştıracaklarını söyledi. Çatışmanın olduğu bölgeye gelen emniyet mensuplarının üzerlerinde ki çelik yelekler dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim