Öğrencilerin, kazanma ve harcama prensipleri konusunda bilinçlerinin artırılmasını hedefleyen Bütçe Defteri Projesi çerçevesinde bu yıl 3 bin öğrenciye Mustafa Çetinkaya İlkokulu-Ortaokulunda Bütçe Defteri dağıtıldı. Bu yıl Eğirdir, merkez ve köy okullarında 4 ve 12’nci sınıf arası 3 bin öğrenciye “Bütçe Defteri” dağıtımı gerçekleştirildiği bildirildi.
Kaymakam Adem Çelik, “Tasarruf bilincinin geleceğimiz olan çocuklarımıza küçük yaşlarda kazandırılması ve kalıcı olması için “Bütçe Defteri Projesi” çerçevesinde hazırlamış olduğumuz bütçe defterlerinin öğrencilerimize dağıtımını sağladık. Bu defter sayesinde tasarruf bilincinin yanı sıra su, enerji gibi tüketim bilinçleri de oluşacak. Bu değerlerin kontrollü tüketimi çağımızda çok önemli. Bu projeyi başlatan, emek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Isparta’da 3 bin öğrenciye bütçe defteri dağıtıldı
sparta’nın Eğirdir ilçesinde uygulamaya konulan ‘Bütçe Defteri’ projesi çerçevesinde 3 bin öğrenciye bütçe defteri dağıtıldı.
Muhabir: Duygu Özger
Özel Haber
Trend Haberler
Durak başkanı cinayetinde tutuklanan 10 şüpheli ayrı ayrı neler dedi?
Durak başkanı cinayetinde bıçaklayan şüpheli ne dedi?
Sen neymişsin be abi!
Durak cinayeti sonrasında acı detaylara ODAK ulaştı!
Afyonkarahisar’ın adını kirletiyorlar: “İlgilileri harekete geçmeye davet ediyoruz”
Ankara, Afyon Devlet Hastanesini neden takip ediyor?




