CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Manisa’daki şehit cenazesinde yuhalanmasının ve çelenginin yırtılmasının ardından tepkileri çoğalan Cumhuriyet Halk Partisi’nde, vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’ı hedef aldı. 

VATANDAŞIN TEPKİSİ BÜYÜK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, TBMM’de terör saldırılarıyla ilgili yayımlanan ortak bildiriyi imzalamayan DEM ve CHP’ye, meclisi terk ederek gösterdiği tepki büyük yankı bulmuştu. Yayımlanan ortak bildiriye imza atmayan CHP’ye, Afyonkarahisarlı vatandaşlardan da yoğun tepki geldi. 


 Burcu köksal'a gelen yorumlar

Bunun üzerine Cumhuriyet Halk Partisi’ni terör haini olarak ilan eden vatandaşlar, CHP Grup Başkanvekili Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’ı partisinden istifa etmeye davet etti. Seçim safhında Afyonkarahisar Belediye Başkan Adaylığı için adı anılan Milletvekili Köksal’ın CHP’de olmaması gerektiğini düşünen vatandaşlardan, CHP’den ayrılması konusunda yorumlar yapılmaya başladı. 

KÖKSAL, CHP’YE YAKIŞMIYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sunduğu önergelerle vatandaşın sesi olan Milletvekili Köksal’ın Afyonkarahisar’da oldukça yoğun bir kitle tarafından sevildiği biliniyor. Çalışmalarıyla vatandaşın gönlünde yer eden Milletvekili Köksal’ın CHP’de olmasını yakıştırmayan vatandaşlar, ‘’Sizin gibi değerli, Afyonkarahisar’ı seven, çalışkan bir vekilimizin hemen CHP den istifa etmesini istiyoruz’’ şeklinde yorumlar yapıldı. 
 
Burcu köksal'a gelen yorumlar

Kaynak: NURBANU SOY