Sinanpaşa Belediyesi tarafından yapılan ve gençler için önemli projelerden birisi olan bin 710 metrekare arazi üzerine, 510 metrekare inşaat alanına sahip olan Sinanpaşa Gençlik Mekrezi açılışı için gün sayıyor. Proje kapsamında içerisinde kütüphane, resim atölyesi, el sanatları atölyesi, plastik sanatlar atölyesi, bilgisayar atölyesi, has oda, müzik atölyesi ve dersliklerin olacağı Sinanpaşa Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarında sona gelindi.

ÖZKAYA TARİHİ VERDİ

Afyonkarahisar'da "AFSÜ GençFest 2024" başladı! Afyonkarahisar'da "AFSÜ GençFest 2024" başladı!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman ve beraberindeki heyet ile birlikte inşaat çalışmasını yerinde inceleyerek, Sinanpaşa Gençlik Merkezinin 1 ay sonra gençlerin hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.

Belediye Başkanı Erdal Karaman; “Biz gençliğe yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu düşünüyoruz. O yüzden eğitim şartlarını iyileştirirken aynı zamanda onlara sosyal alanda da imkânlar sunmaya gayret gösteriyoruz. Bu amaçla adım atmış olduğumuz projemizi ilçemize kazandırmış olmaktan mutluyuz” dedi. N\S

Editör: Nurbanu Soy