Afyonkarahisar Belediye Başkanının AK Parti'ye geçeceğine dair kulis bilgilerinin Gazeteci Sinan Burhan’ın twitter hesabından paylaşımı ve bu paylaşımın TV100 ekranlarında yayınlanmasının ardından Burcu Köksal’ı telefonla arayan Özgür Özel’in sinirlendiği öğrenildi.

Afyonkarahisar CHP İl Başkanı Hasan Karadeniz’i telefonla arayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, ‘Örgüt olarak tepkinizi koyacaksınız, yoksa hiçbirinizi orada durdurmam’ şeklinde tehditler savurduğu iddia edildi.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığının bugün yaptığı açıklama metninin de Genel Merkez tarafından gönderildiği, bugün Belediye önünde yapılması planlanan toplanmada dile getirilecek olan açıklamanın da Genel Merkez tarafından gönderildiği öğrenildi.

‘SAHİP ÇIKSAYDIN GENEL BAŞKAN’

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
İçeriği Görüntüle

Burcu Köksal’ın AK Partiye geçeceğine dair kulis bilgilerinin yayınlanmasının ardından ODAK’a konuşan bazı vatandaşlar, ‘CHP Genel Başkanı Özgür Özel adı gibi özgür değil. Ekrem İmamoğlu ne talimat veriyorsa onu yapıyor, zaten daha adaylık sürecinde, seçim atmosferinde Burcu Başkanı partiden kovan, hem de miting meydanında partiden kovan bizzat Ekrem İmamoğlu idi. Özgür Özel o gün bile gıkını çıkartamadı. Burcu Başkan hakkında onca iftira atılırken sahip çıkmadı. Onca sıkıntı yaşanırken Genel Merkez olarak sahip çıkmadılar. Şimdi Burcu Başkan giderse diye hop oturup hop kalkıyorlar. Zaten partiden ittiren kendileri, bir de çıkıp böyle cazz yapmaları tamda onlara yakışan bir şey’ dediler.

‘ELEMAN TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR’

CHP İl Başkanı Hasan Karadeniz’in Belediye önünde kalabalık olmak için ilçelerden destek istediği, Belediyede çalışan bazı işçilerinde bu gösteriye gelmelerini istediği öğrenildi. ODAK’a konuşan bazı CHP’liler, ‘İlçelerden adam toplamaya çalışılıyor. İlçeler Afyon merkezde oy mu kullandılar, İlçe Başkanları gelip Belediye seçiminde Afyon'da oy mu kullandılar? Daha önce de aynı zihniyet Uşak Belediye Başkanının rezaletini savunmak için Uşak’a kalabalık gidin diyordu. Bunlar acaba ne yiyip ne içiyorlar’ dediler.

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER / FADİME YILDIRIM