İnsanlar tarafından en çok yapılan yatırımlardan biri de arsa yatırımıdır. Siz de arsa yatırımı yapacağınız zaman en ucuz arsa nerde diye araştırmaktadır. Milli Emlak tarafından Türkiye genelinde ucuz arsa satışları yapılmaya devam ediliyor. Yapılan bu arsa satışı Balıkesir’de arsa satışı gerçekleşeceği açıklandı. Yapılan bu açıklamayla son zamanlarda en gözde yatırım araçlarından biri de arsa olmaktadır. Milli Emlak tarafından yapılan arsa satışları uygun fiyatlı olarak da yapılmaktadır. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından uygun fiyata arsa satışı yapılmaktadır. Yapılan arsa satışı Balıkesir dahil olmak üzere bir çok ilde yapılacaktır. Elindeki parayı değerlendirmek isteyen kişiler için 950 TL ile 10 milyon TL arasında ödeme yapılmaktadır. Milli Emlak tarafından yapılan arsa satışları: 

KPSS’den 50-52-55 puan alana üniversitede iş kapısı açıldı! KPSS’den 50-52-55 puan alana üniversitede iş kapısı açıldı!

Erzurum İspir ilçesinde yer alan 97.70 metre kare arsa 980 TL’ye, 

Bayburt Demirözü ilçesinde 48,51 metre kare arsa 3 bin TL’ye, 

Çorum Sungurlu ilçesinde 250,24 metre kare arsa 4 bin TL’ye 

Ve daha pek çok ilde uygun fiyatla arsa satışı yapılmaktadır. Yapılan bu arsa satışı ile siz de uygun fiyatlı alım yapabilirsiniz. Uygun fiyatla arsa sahibi olduğunuz zaman hem mal sahibi olacak hem de uygun fiyatla arsa almış olacaksınız. 

Kaynak: GAMZE KOÇAK