112 Acil Çağrı Merkezinde görev yapan personelle bir araya gelen Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk, acil çağrıların karşılanması, doğru yönlendirilmesi ve sevk zincirinin anlık olarak yönetilmesi gibi hayati süreçleri yerinde inceledi.
“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR”
Vatandaşlar, Dr. Öztürk’ün mesai kavramı gözetmeden çalıştığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Gece gündüz demeden çalışan bir Sağlık Müdürümüz var. Sadece makamda oturan değil, sahaya inen, yapılan işi yerinde gören bir yönetici. Bu bizim için çok önemli. 112, saniyelerin bile hayati olduğu bir yer. Sağlık Müdürümüzün akşam saatlerinde gelip buradaki çalışmaları incelemesi, personele destek olması bizi gerçekten mutlu ediyor” dediler.

“SAĞLIK HER GEÇEN GÜN İYİYE GİDİYOR”
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk’ün personelle birebir ilgilenmesini de takdir eden vatandaşlar, “Çalışanlarla sohbet etmesi, onların sorunlarını dinlemesi, yapılan hizmete değer verdiğini gösteriyor. Bu yaklaşım hizmet kalitesine de yansıyor. Afyonkarahisar’da sağlık hizmetlerinin her geçen gün daha iyiye gittiğini görüyoruz. Bunun arkasında sahada olan, denetleyen ve çalışan bir yönetim anlayışı var” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

12 AMBULANS KAZANDIRILMIŞTI
Öte yandan vatandaşlar, Afyonkarahisar’da son dönemde sağlık alanında yapılan yatırımlara dikkat çekerek, Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk’ün girişimleriyle bu yıl kente tahsis edilen 12 yeni ambulansın kamuoyunda memnuniyetle karşılandığını ifade ettiler.
Yeni ambulanslarla birlikte acil sağlık hizmetlerinin daha hızlı ve etkin sunulacağını belirten vatandaşlar, “Ambulans sayısının artması, ihtiyaç anında daha hızlı müdahale anlamına geliyor. Bu yatırımlar sahadaki hizmeti doğrudan etkiliyor. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyoruz” dediler.





