Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde özel halk otobüsü şoförü Mustafa Yılmaz, yolcu indirmek üzere durduğu sırada tanımadığı bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Seymen Mahallesi'nde meydana gelen olayda yüzünden yaralanan şoför hastaneden darp raporu alırken, saldırı anları araç içi güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayın ardından hem saldırgan hem de olayla bağlantılı olduğunu düşündüğü kız yolcu hakkında şikâyetçi olan Yılmaz, saldırının nedenine ilişkin herhangi bir bilgisinin olmadığını ifade etti.

20260803Aw759978

SALDIRI KAMERALARA YANSIDI

İddiaya göre Mustafa Yılmaz, Halkevi durağından otobüse aldığı genç kız yolcuyu Seymen Mahallesi'nde indirmek için durduğu sırada, otobüse yaklaşan bir erkek şahsın saldırısına uğradı. Bir anda otobüse yönelen saldırganın şoföre yumruk attığı ve hakaret ettiği anlar araç içi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikâyette bulunan Yılmaz, hastanede darp raporu aldıktan sonra ifadesini verdi.

"SENİ ÖLDÜRECEĞİM" DİYEREK SALDIRDI

Afyon'da polis bir haftada kaç suçlu yakaladı? İşte dikkat çeken bilanço
Afyon'da polis bir haftada kaç suçlu yakaladı? İşte dikkat çeken bilanço
İçeriği Görüntüle

Yaşadığı dehşet dolu anları anlatan Mustafa Yılmaz, saldırganı daha önce hiç tanımadığını belirterek, "Seni öldüreceğim" sözleriyle tehdit edildiğini söyledi. Saldırganın kendisine ve ailesine ağır hakaretlerde bulunduğunu ifade eden Yılmaz, yüzünün tırmalandığını ve olay sırasında bir yolcunun müdahalesiyle saldırganın araçtan uzaklaştırıldığını dile getirdi. Olayın tamamının güvenlik kamerası kayıtlarında bulunduğunu belirten Yılmaz, saldırgan ile otobüsteki kız yolcunun birbirini tanıyor olabileceğini düşündüğünü ifade ederek her iki kişiden de şikâyetçi olduğunu ve saldırganın yakalanmasını beklediğini söyledi.

Kaynak: İHA